Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Co2actueel en dragen bij aan de bewustwording van de gewone mensen en van bedrijven. Zo zorgen we dat onze artikelen over het klimaat gaan en alle relevante onderwerpen die hier mee te maken kunnen hebben. 

We betrekken graag gedreven ondernemers die willen samenwerken op het gebied van Co2 reductie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we horen graag van je. Een online meeting is beter voor het klimaat.;-)

Waarom is bewustwording belangrijk?

Het is belangrijk voor de mensheid om zich bewust te worden van de problemen. Die optreden als we nu niets doen tegen de klimaatverandering. Deze gevolgen hebben impact op ons leven, maar ook op de totale leefbaarheid van de aarde. 

De reis naar een schone toekomst maken we met z’n alle. Ook jij bent daar onderdeel van. Het is belangrijk om je bewust te worden, dat ieders handelen van invloed is. De mensen zijn met te veel om niets te doen tegen de klimaatverandering.

Onder de 2 graden blijven is essentieel

We maken onze lezers niet voor niets zo graag bewust over de gevolgen en doelen omtrent de Co2 reductie. De aarde mag namelijk niet meer dan 2 graden opwarmen. De ijskappen smelten volledig, waardoor de stroming in de oceanen veranderd. Hierdoor zullen grote gebieden over de wereld onleefbaar worden voor gewas, mens en dier. Het is van levensbelang dat dit niet gebeurd.

Altijd online| Maak een afspraak | Email: Info@bedrijfonline.nl

© 2022 Bedrijfonline.nl